Normalisatie ambtenarenrecht (Wnra)

De normalisatie van het ambtenarenrecht (Wnra) vraagt een omslag in kennis en werkwijze van afdelingen P&O en leidinggevenden. Het vraagt om het volgen van nieuwe regels en procedures en het opstellen van andere overeenkomsten en brieven. Het eenzijdig besluit wordt immers niet langer gebruikt.

Workshops &
kant en klare formats

Altum Juridisch Advies is er voor uw organisatie om uw leidinggevende en afdelingen P&O in een aantal workshopsessies bij te praten voor 1 januari 2020 omtrent het arbeidsrecht.

Ook heeft Altum Juridisch Advies een pakket met formats voor uw organisaties die u direct kunt gebruiken op het moment van invoering van de Wnra.

Aanzeggingsbrief

Als voorbeeld treft u de aanzeggingsbrief bij het van rechtswege aflopen van een tijdelijke aanstelling op deze pagina aan. Een aanzegging is van belang omdat u zonder tijdige aanzegging de werknemer een schadevergoeding schuldig bent. Deze brief kunt u na 1 januari 2020 direct gebruiken.

Juridisch abonnement

Daarnaast biedt Altum Juridisch Advies een juridisch abonnement aan, voor tijdens en na de implementatie van de Wnra. U neemt een vooraf bepaald aantal uren af, tegen een gereduceerd tarief zodat u alle vragen die aan de orde komen, kunt stellen zonder dat u achteraf wordt  geconfronteerd met een onverwacht hoge rekening.

Contact

Telefoon

06 36484459

Email

vanputten@altumjuridisch.nl

Adres

Smalleweg 5, 3981 EE Bunnik

Kan ik u helpen?

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

14 + 7 =